Jeg tilbyder

Bedre Bindevæv tilbyder en alternativ form for bindevævsbehandling. Denne behandlingsform kaldes Vibromuscular Harmonisation Technique, forkortet VHT.

VHT er en manuel behandlingsform, som arbejder på det bløde væv, og hvor der ikke manipuleres med knoglerne. VHT er både meget blidt og meget dybdegående.

Arbejdet med VHT foregår igennem vibrationer, der bliver startet i bindevævet. Disse vibrationer spreder sig ud i kroppen, og får den således til at afspænde.

VHT Behandling

VHT Sessionen

Til en VHT session kan man sagtens beholde sit tøj på, så længe man møder op i løstsiddende bluse og bukser, eller leggins der ikke er for glatte. Som kvinde er det rarest ikke at have BH på, det gør også mit arbejde lidt lettere, da en BH nemt kan komme lidt i vejen. Medbring gerne et lille håndklæde til at have under hovedet når du ligger på briksen.

Efter en endt session er det meget vigtigt at man drikker rigeligt vand, dette er vigtigt fordi der bliver sat gang i en afgiftningsproces under sessionen, og ved at drikke godt med vand, hjælper man til at skylle affaldsstoffer ud af kroppen.  

Læs mere om VHT, og hvad det kan gøre for dig, under fanebladet "VHT".

 

VHT på hjul

Jeg er heller ikke bleg for at pakke briksen i bilen og køre ud i det danske land. Jeg ser dog helst at man samler sig nogle stykker, så der er flere for mig at køre efter, og så kan i også deles om kørselsudgiften.

Se mere om priser og kørsel under fanebladet "Priser".