Jeg tilbyder

Bedre Bindevæv tilbyder en alternativ form for bindevævsbehandling. Jeg arbejder både med mennesker, hunde og heste. Teknikken jeg arbejder med er den samme uanset om det er dyr eller mennesker der er tale om. 

Denne form for bindevævsbehandling er meget blid, og samtidig meget kraftfuld. Jeg arbejder holistisk med kroppen, det vil sige at hele kroppen addreseres, ikke kun enkelte problem område. Det handler om at få kroppen i balance, så den kan hele sig selv (homøostase). Dette opnåes kun, hvis man arbejder på hele kroppen, og ikke kun enkelt stående problem områder, fordi problemmet kan stamme et helt andet sted fra end der, hvor det kommer til udtryk.

Jeg arbejder kun på det bløde vøv, det vil sige at jeg ikke manipulere med knogler. Denne form for bindevævsbehandling arbjeder igennem vibrationer der startes i bindevævet, vibrationer der spredes og får bindevæv, muskulatur, ja hele kroppen til at afspænde og finde sin rette balance.

 

 

 

VHT Behandling

VHT Sessionen

Til en VHT session kan man sagtens beholde sit tøj på, så længe man møder op i løstsiddende bluse og bukser, eller leggins der ikke er for glatte. Som kvinde er det rarest ikke at have BH på, det gør også mit arbejde lidt lettere, da en BH nemt kan komme lidt i vejen. Medbring gerne et lille håndklæde til at have under hovedet når du ligger på briksen.

Efter en endt session er det meget vigtigt at man drikker rigeligt vand, dette er vigtigt fordi der bliver sat gang i en afgiftningsproces under sessionen, og ved at drikke godt med vand, hjælper man til at skylle affaldsstoffer ud af kroppen.  

Læs mere om VHT, og hvad det kan gøre for dig, under fanebladet "VHT".

 

VHT på hjul

Jeg er heller ikke bleg for at pakke briksen i bilen og køre ud i det danske land. Jeg ser dog helst at man samler sig nogle stykker, så der er flere for mig at køre efter, og så kan i også deles om kørselsudgiften.

Se mere om priser og kørsel under fanebladet "Priser".