Hund

Er under opbygning, opdateres snarest.

 

Hvornår kan Canine Touch hjælpe?

 

CT kan hjælpe, hvis din hest f.eks. har spændte muskler, glansløs pels, dårlig energi, maveproblemer samt ved f.eks. rehabilitering, seneskader, sårheling, nervøsitet, rygproblemer, nakkeproblemer. Og sidst men ikke mindst hjælper CT forebyggende, fordi kroppen opnår en balance og hjælper til at hele sig selv.

 

 

CT kan både stå alene, men går også godt i spænd med andre behandlingsformer som f.eks. Kiropraktik, Osteopati, Homøopati (blomster medicin), Akupunktur etc. Det kan også bruges som rent velvære for krop og sind.

 

Som mennesker vil vi gerne have noget at sammenligne med, men CT kan ikke umiddelbart sammenlignes med andre modaliteter eller teknikker. CT er helt sit eget. En blanding af filosofier fra Vesten og Østen. Vi arbejder over meridianbaner men med muskler og bindevæv i fokus, altså en komplet afbalancering af kroppen både fysisk og psykisk.


Meridianbaner, akupunkturpunkter og afspænding

Fingrene udøver The Move, som er det unikke ved ET. The Move udføres altid og kun på tværs af musklerne. Det er vigtigt, at det ikke gør ondt, da musklerne spænder op ved smerte, og man kan ikke samarbejde med en opspændt muskel. The Move øger blodcirkulationen, som bl.a. betyder en forbedret iltning af og næring til musklen samt afspænding af bindevævet.

The Move forplanter sig via bindevævet helt ind på organniveau. Der sker det samme, som når du dikker et spindelvæv: Uanset størrelsen på spindelvævet, forplantes vibrationen øjeblikkeligt ud til hvert eneste hjørne. Med andre ord: hver eneste celle i kroppen sættes i bevægelse.

 

Forebyggelse og blødgøring af arvæv

ET må selvfølgelig ikke udføres direkte på friske sår, men så snart fx en åben skade eller et operationsar er tørt og fint og stingene fjernet, kan du arbejde omkring såret og med tid på kryds og tværs af såret/aret for dermed at forebygge dannelsen af arvæv. Gammelt arvæv kan blødgøres med teknikken. Det tager tid, men med vedholdenhed og tålmodighed kan gammelt, hårdt og knoldet arvæv blødgøres og smidiggøres.